Kontakt oss

Velkommen til vårt showroom i Gjerstad!
 
Vi har ingen ordinære åpningstider for utstillingen, bare ring oss på 40 45 22 30 fra kl 10 - 16 og avtal tid. Det er også mulig å avtale visning utenom disse tidene, også i helgene, hvis du ringer 90 99 66 43 og avtaler tid.

Vi har følgende modeller utstilt:

Solid veggdrivhus
Solid drivhus
Deluxe drivhus
Royale drivhus
Royale Solvegg 
Royale Cube 

Vi har ikke Royale og Solid lysthus utstilt i lokalet pga høyden på disse, men dører og profiler er like på alle drivhus i Royale serien, på samme måte som profiler og dører er de samme i hele Solid serien.

Vi har også alt av tilbehør som du finner i nettbutikken vår utstilt i lokalet.
 
Velkommen til oss!
 
 
 
 
Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe vi kan stå til tjeneste med, vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg!
 
 
Terje Rødland
Daglig leder                 
 
 
Hobbydrivhus AS
Gjerstadveien 1353
4980 Gjerstad
 
Postadresse:
Hobbydrivhus AS
Pb 13
4972 Gjerstad
 
Org. nr 892 021 732 MVA
 
Tlf: (0047) 40 45 22 30
 
Direktenr til daglig leder Terje Rødland: 90 99 66 43
 
Telefontid: mandag - fredag kl. 10.00 - 16.00
 
 
 
 
Her finner du våre monteringsanvisninger: http://hobbydrivhus.no/web/kat/5
 
Vårt showroom i Gjerstadveien 1353 i Gjerstad er ikke et ordinært butikkutsalg og er derfor til tider ubetjent. Husk derfor å ringe i god tid i forveien dersom du ønsker å se på drivhus eller tilbehør, eventuelt hente varer her. 
 
Hvorfor velge Hobbydrivhus.no?

Da vi startet Hobbydrivhus.no i 2004 var drivhus i Norge spinkle og overpriset!

Vårt mål om å kunne tilby markedets beste drivhus til Norges laveste priser har gjort at også andre aktører på drivhusmarkedet har måttet senke sine priser. Dette er bra for dere som forbrukere, og viser at konkurranse er sunt! Det er selvsagt ikke vanskelig å finne rimeligere drivhus enn det vi selger, men du finner ikke rimeligere drivhus med bedre kvalitet enn hos oss! Du kan som vår kunde være trygg på at vi også i fremtiden lever opp til vårt motto: Våre priser tåler sammenligning!
 
Våre drivhus er konstruert spesielt for norske klimaforhold med svært kraftig rammeverk og klemlister av aluminium. Alle delene i våre drivhus er spesiallaget for oss for maksimal styrke! Vi benytter blant annet kun rustfrie stålskruer til alle drivhusmodeller. Vi oppfordrer deg til å sammenligne våre drivhus med de andre drivhusene på markedet. Sjekk forskjellige hagefora på internett og se hvilke erfaringer andre drivhuskjøpere har med de ulike leverandørene av drivhus. Vi tør påstå at vi har de mest solide drivhusene på markedet, og det beste av alt: våre kunder er enige med oss!

Vårt mål:
Fornøyde kunder og lave
priser!


Kontakt oss via dette skjemaet:
 
 

E-postadresse: post@hobbydrivhus.no