Vi vet hva vi lever av; fornøyde kunder!

Du kan derfor være trygg på at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med oss både når det gjelder kvaliteten på varene og leveringstiden. Fordi vi er den eneste drivhusleverandør i Norge med alle modeller på lager til enhver tid, er du sikret den raskeste levering på markedet.
 
Leveringsalternativer:
 
1.
Pakker under 35 kilo sendes med Posten og hentes på nærmeste postkontor. 

Husk at fraktvekt ikke nødvendigvis er det samme som reel vekt, programmet tar også hensyn til ytre mål på pakkene, fordi Posten setter begrensinger på dette. Alle drivhus, bortsett fra noen minidrivhusmodeller, veier over 35 kilo. 
 
2.
Pakker over 35 kilo sendes med Bring Logistics eller med vår egen budbil. drivhus, lysthus o.l leveres hjem på døren til deg, på norsk fastland opp til og med Nordland fylke. Om du bor på øy blir varene levert til nærmeste fergekai, på norsk fastland dersom ikke annet er avtalt på forhånd. Merk at vi dessverre ikke kan levere drivhus eller lysthus hjem til deg i Troms eller Finnmark. Ved leveringsadresse i Troms eller Finnmark kan vi levere varene på Bring terminal i Narvik, men du må selv arrangere frakt videre. Leveringstid i Sør-Norge er 1-2 uker, til Trøndelag og Nordland 2-6 uker.
 
Obs: Ønsker kjøper at drivhuset skal sendes ut med ferge, er dette noe kjøper selv må avklare med fergeselskapet og løse billett for.
 
 
Leveringstid:
 
Pakker under 35 kilo:
Normalt har du varene på postkontoret 5-8 dager fra vi har mottatt din bestilling. Dersom det er unntak fra denne regelen, hvis varer er restnotert etc, vil du få beskjed om dette. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer.Dersom pakken ikke hentes ut, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.
 
Pakker over 35 kilo (Drivhus og Lysthus):
På Sør og Østlandet leveres drivhusene normalt med vår egen budbil, leveringstid ca 1-2 uker.  
Til Vestlandet og Trøndelag er leveringstid ca 1-3 uker, til Nordland opp til 6 uker.