Vi vet hva vi lever av; fornøyde kunder!

Du kan derfor være trygg på at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med oss både når det gjelder kvaliteten på varene og leveringstiden. Fordi vi er den eneste drivhusleverandør i Norge med alle modeller på lager til enhver tid, er du sikret den raskeste levering på markedet.
 
Leveringsalternativer:
 
1.
Pakker under 35 kilo sendes med Posten og hentes på nærmeste postkontor. 

Husk at fraktvekt ikke nødvendigvis er det samme som reel vekt, programmet tar også hensyn til ytre mål på pakkene, fordi Posten setter begrensinger på dette. Alle drivhus, bortsett fra noen minidrivhusmodeller, veier over 35 kilo. 
 
2.
Pakker over 35 kilo sendes med egne lastebiler. Vi kjører faste ruter og har normalt 30-40 drivhus med på lastebilen, så vi ber om forståelse for at det ikke er mulig å avtale tidspunkt spesielt for leveringen. Du vil få en mail noen dager før leveringen, og sjåføren vil ringe deg i god tid før leveringen og avtale nærmere tidspunkt. Drivhus, lysthus o.l leveres hjem på døren til deg, på norsk fastland, forutsatt at det er fremkommelig med lastebil. Dersom det er trange innkjørsler eller boligområder med vanskelig tilgang kan ikke lastebilen kjøre inn. Sjåføren kan i slike tilfeller være behjelpelig med å bære varene dersom det er korte strekk, eller laste over på tilhenger eller i varebil for deg. Om du bor på øy blir varene levert til nærmeste fergekai, på norsk fastland dersom ikke annet er avtalt på forhånd med sjåføren. Obs: Ønsker kjøper at drivhuset skal sendes ut med ferge, er dette noe kjøper selv må avklare med fergeselskapet og løse billett for.
 
Kjøreruter:
Leveringer til Østlandet, Vestlandet, Sør-Norge og Trøndelag kjøres ut 1. uken i hver måned, slik at maks leveringstid fra bestilling normalt er 4-5 uker.
Leveringer til Nordland, Troms og Finnmark kjøres normalt ut 3. uken i mai, 3. uken i Juli og 3. uken i september.