Drivhus

Vi gir 5 års værgaranti opp til orkan styrke (vindstyrke 33 sekundmeter/ 119 km/t) på drivhus og lysthus i DeLuxe og Royale seriene!

Klikk her for å se en video av et av våre drivhus!

Hos oss kan du selv bestemme om du vil ha herdet sikkerhetsglass eller polykarbonat i tak og vegger eller en kombinasjon av dette. Vil du bare ha polykarbonat i en av veggene eller bare en plate med glass i en vegg? Ikke noe problem! Vi leverer drivhuset slik du vil ha det!

Hobbydrivhus.no har siden starten i 2004 vært en av landets største aktører på drivhusmarkedet, en posisjon vi har oppnådd gjennom høy kvalitet, lav pris, gode garantier og god kundeservice. Vi har selv utviklet våre drivhus og lysthus for å tåle norske værforhold. Det er mange på markedet som skryter av sterke drivhus, men la oss gi et eksempel: I 2008 solgte vi et drivhus på 14,5 kvm til Finnmarkskysten i nærheten av Vadsø. Kundene var så fornøyd med kvaliteten at de kjøpte enda et drivhus fra oss i 2012. Dette bildet er tatt i 2016, og viser at drivhusene fortsatt står helt åpent for vær og vind i et av de barskeste miljøene Norge har å by på! Se også våre kundebildesider: https://www.hobbydrivhus.no/web/kat/2 for flere eksempler!