Vurderer du drivhus i hagen?

Da har du kommet til rett nettbutikk! 
Hos oss i Hobbydrivhus vil du kunne ta del i et av landets desidert beste utvalg av drivhus for deg som ønsker det lille ekstra. For oss er høy kvalitet viktig når drivhuset i hagen må tåle alle årstidene.

Når vi kombinerer høy kvalitet med god kundeservice og rask levering ligger alle forholdene til rette for en vellykket investering. Husk at alle modeller er lagervare hos oss!
 
I vårt produktsortiment vil du finne et drivhus som passer perfekt for din hage! 
 
Skreddersydde drivhus
Dersom du vil ha herdet sikkerhetsglass eller polykarbonat i tak og vegger eller en kombinasjon av dette. Eller kanskje du bare vil ha polykarbonat i en av veggene eller bare en plate med glass i en vegg? Ikke noe problem! Hos oss kan du skreddersy ditt eget drivhus!
 
Helt siden starten i 2004 har vi vært kjent for å ha Norges sterkeste kvalitetsdrivhus og lysthus. Vårt geniale festesystem for platene er markedets i særklasse beste, og våre drivhus er bygget for å tåle barskt norsk klima, år etter år!
 
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om hvilket drivhus som egner seg best for din hage!