Solide veggdrivhus

Mange tror man trenger stor hage for å kunne nyte dyrke egne urter og grønnsaker, rett utenfor døren. Veggdrivhus er den perfekte løsningen for deg som ønsker en kosekrok i solveggen eller et drivhus på verandaen! 
 
I vår nettbutikk finner du veggdrivhus i de fleste størrelser, ment for å dekke de behovene som finnes der ute. Helt siden 2004 har vi produsert våre egne veggdrivhus, nettopp for å få den kvaliteten vi forventer et veggdrivhus i norsk klima krever. Produktene har høy fleksibilitet og leveres med valgfri plassering av dør, polykarbonat i tak, 4mm herdet sikkerhetsglass i vegg. Værklasse 3 (Orkan vindstyrke).
 
Hos oss får du alltid best kvalitet og pris, og du får alltid personlig service. Vi ønsker at nettopp du skal være vår mest fornøyde kunde. Ingen fordyrende mellomledd, bare Norges laveste priser på kvalitetsdrivhus, levert direkte hjem til deg.
 
Du kan trygt ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre veggdrivhus. Vi har lang erfaring og trenger kun enkle stikkord fra deg for å veilede deg til rett valg!