Solide og stormsikre drivhus

Helt siden vår oppstart i 2004 har vi vært kjent for å ha Norges sterkeste kvalitetslysthus og drivhus. Drivhusene anerkjennes for sitt festesystem for platene og betraktes som markedets beste, og tåler naturligvis barskt norsk klima, år etter år! Skal du ha et stormsikkert drivhus er det Hobbydrivhus som gjelder!

Hos oss kan du selv bestemme om ditt drivhus skal ha herdet sikkerhetsglass eller polykarbonat i tak og vegger eller en kombinasjon av dette. Vil du bare ha polykarbonat i en av veggene eller bare en plate med glass i en vegg? Ikke noe problem! Vi leverer drivhuset nøyaktig slik du ønsker.

 
I vår nettbutikk finner du følgende drivhus
 
- Solid 6,5 til 12,5m2
- DeLuxe 8,5 til 14,5m2
- Royale Cube 9,8 til 14,5m2
- Royale 9,8 til 16,8m2
- Minidrivhus
 
Vi gir værgaranti opp til orkan styrke (33 sekundmeter) på våre drivhus og lysthus i Deluxe-og Royale-serien! 
 
Noen av fordelene med å handle fra oss
Ikke bare har vi laget Norges sterkeste drivhus helt siden 2004, men vi konstruerer fortsatt drivhusene selv basert på praktisk erfaring med det norske klimaet og tilbakemeldinger fra våre kunder. 
Vi benytter oss av rustfrie stålskruer på alle drivhus- modeller, og tør å påstå at vi har de mest solide drivhusene på markedet. Det er forøvrig våre eksisterende kunder helt enige i!
 
Til syvende og sist får du alltid best kvalitet, pris, og best personlig service hos oss i Hobbydrivhus. Trenger du hjelp, ring oss! Vi lever av fornøyde kunder!
Ingen fordyrende mellomledd, bare Norges laveste priser på kvalitetsdrivhus, levert direkte hjem til deg!