Solide og moderne lysthus

Hos oss i Hobbydrivhus finner et rikelig utvalg av moderne lysthus og med den kvaliteten du og det norske klimaet krever. Våre lysthus er anerkjent for sin kvalitet og styrke i konstruksjonen i tillegg til sine muligheter for enkel montering på alle underlag. Et lysthus er en investering i din egen trivsel!

Hos oss i Hobbydrivhus.no finner du et lekkert og rikelig utvalg av lysthus. Vi blir overrasket dersom du ikke finner noe du liker!
 
Lysthus med alt tilbehør
Våre lysthus har takrenner og nedløpsrør, og ekstra forsterkede vinkelbeslag i hjørnene. 
Lysthusene leveres med doble dører, polykarbonat i tak og med 4mm herdet sikkerhetsglass i veggene. Hos oss i Hobbydrivhus.no finner du alt av nødvendig tilbehør for et moderne og velfungerende lysthus. Royale lysthusene våre er konstruert i Værklasse 3 og har værgaranti inntil orkanstyrke (33 sekundmeter).
 

Mange fornøyde kundeforhold av lysthus
Vi har siden 2004 konstruert lysthusene selv basert på praktisk erfaring og tilbakemeldinger fra våre kunder. I dag har vi opparbeidet oss en rekke gode kundeforhold i hele Norge, og anerkjennes for vår enkle filosofi med lysthus i topp kvalitet, rimelig pris og best kundeservice. Når alt kommer til alt, er det kvaliteten som er viktig. For å ha best mulig forutsetning for mange hyggelige stunder er det viktig at lysthuset fungerer optimalt. Derfor er vi langt over gjennomsnittet opptatt av kvalitet i alle ledd.

Vi oppfordrer deg til å sammenligne våre lysthus med de andre lysthusene på markedet. Legg spesielt merke til at vi kun benytter rustfrie stålskruer på alle modeller. Det er ikke for å skryte at vi ønsker at du sammenligner, men du vil bli overrasket over de store forskjellene. Stadig flere nordmenn blir klar over dette når de mislykkes med sitt første kjøp av lysthus. Unngå denne nybegynnerfeilen.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap dersom du usikker på hvilket lysthus som egner seg best for ditt behov! Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte og målbevisste kunder.