Nyt senhøsten i hagestue

Vår ambisjon i Hobbydrivhus er å gi deg som kunde en naturlig samlingsplass i hagen og som lar deg forlenge hagesesongen med flere måneder! Nyt en kopp kaffe i en stille morgenstund, eller et glass vin i kveldssola sammen med gode venner. Hos oss finner du en hagestue som tåler norske værforhold. Vi kan stolt vise til vår 5 års værgaranti  som dekker vind opp til orkan styrke.
 
Royale Cube - stilfull setting for det gode liv
Royale Cube-serien er det naturlige valget for deg som ønsker kvalitet og design. Royale Cube anerkjennes for sitt moderne design med med valmet tak og har en stabil og lettvint innfesting av platene. Klem platene fast med kraftige aluminiumslister som skrues på plass med rustfrie stålskruer på 1-2-3!
 
Hobbydrivhus.no har siden starten i 2004 vært en av landets største aktører på drivhusmarkedet, en posisjon vi har oppnådd gjennom høy kvalitet, lav pris, gode garantier og god kundeservice.
 
Du er hjertelig velkommen til å benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilken hagestue som egner seg best for ditt ønske. Vi trenger kun enkle stikkord for å kunne veilede deg til rett hagestue!