Nyt senhøsten i hagestue

Vår ambisjon i Hobbydrivhus er å gi deg som kunde en naturlig samlingsplass i hagen og som lar deg forlenge hagesesongen med flere måneder! Nyt en kopp kaffe i en stille morgenstund, eller et glass vin i kveldssola sammen med gode venner. Alt ligger tilrette for mange koselige stunder når du tar i bruk en moderne hagestue.

Du vil raskt merke forskjellen på vår standard sammenlignet med andre og mer rimelige alternativer. Det blir som regel rimeligst å kjøpe en ordentlig hagestue én gang fremfor å måtte fornye hagestuen ved jevne mellomrom. Hos oss finner du en hagestue som tåler norske værforhold. Vi kan stolt vise til vår 5 års værgaranti  som dekker vind opp til orkan styrke. 

Selv med robust konstruksjon vil hagestuen oppleves som luftig og romslig når det er ståhøyde langs veggene. Dette gjør det enklere å utnytte arealet. 

Royale Cube - stilfull setting for det gode liv
Royale Cube-serien er det naturlige valget for deg som ønsker en hagestue med kvalitet og lekkert design. 
Royale Cube anerkjennes for sitt moderne design med med valmet tak og har en stabil og lettvint innfesting av platene. Klem platene fast med kraftige aluminiumslister som skrues på plass med rustfrie stålskruer på 1-2-3!
 
Hobbydrivhus.no har siden starten i 2004 vært en av landets største aktører på drivhusmarkedet, en posisjon vi har oppnådd gjennom høy kvalitet, lav pris, gode garantier og god kundeservice.

Utover dette er vi suverene på kvalitet når vi mener at en hagestue skal kunne håndtere det barske klimaet vi har her til lands, spesielt om vinteren.

Hos oss i Hobbydrivhus.no er det ingen fordyrende mellomledd, bare Norges laveste priser på kvalitetsdrivhus, levert direkte hjem til deg! Vi har opp gjennom årene opparbeidet oss en rekke gode kundeforhold i hele Norge.

Du er hjertelig velkommen til å benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilken hagestue som egner seg best for ditt ønske. Vi trenger kun enkle stikkord for å kunne veilede deg til rett hagestue!