Dyrke i drivhus

Dersom du ønsker å dyrke i drivhuset er det viktig å finne et drivhus som passer for ditt bruk. Selv om man skulle tro et drivhus er et drivhus kan vi i Hobbydrivhus forsikre deg om at dette ikke er tilfelle. Utformingen på drivhuset kan utgjøre store forskjeller når behovene er forskjellige. Ønsker du for eksempel å dyrke i midten av drivhuset i tillegg til på sidene er det ikke noe problem i våre drivhus, vi har en minimumsbredde på hele 285 cm selv på den rimeligste serien vår, og hele 313 cm på Deluxe og Royale seriene.
 
I vår nettbutikk finner du et rikelig utvalg av drivhus for deg som ønsker å dyrke grønnsaker eller planter. For oss er kvalitet et av de viktigste nøkkelordene når vi i Norge har et klima som krever litt mer. 

Sunt for kropp, sjel og miljø

Det å dyrke i drivhus er ikke bare en morsom hobby, men også svært lønnsomt for miljøet. Vi lever i dag i et bruk og kast samfunn, der vi i stor grad avhenger av leverandører og produsenter fra andre land. Det beste for miljøet på langsikt er om man tar noen steg tilbake i historien. Vi må rett og slett bli mindre avhengig av eksterne produsenter. Med den tankegangen i sikte, er det naturlig at å dyrke i drivhus lokalt er optimalt, framfor å frakte alle grønnsaker og planter fra alle verdens deler.

Ved å dyrke i drivhus i din egen hage, trenger du bare å ta noen få skritt før du kan plukke dine egne råvarer. Det er en fin opplevelse som også fremmer naturen i våres liv. Dette mener vi i Hobbydrivhus er sunt for både kropp, sjel og miljø. Opplevelsen av å dyrke i drivhus lokalt er autentisk nok i seg selv, men den gode smaken på egen produserte grønnsaker skader ikke heller.

Du trenger ikke stor hage for å dyrke i drivhus

Med dagens løsninger av veggdrivhus kan så godt som alle dyrke i drivhus. I vårt sortiment finner du den lekre, rimelige og og moderne Solid veggdrivhus serien og den romslige og luksuriøse Royale Solvegg serien. Perfekt for deg som ønsker å plukke urter og tomater rett utenfor kjøkkendøren! 
 
Alle våre modeller er enkle å montere og klemmes fast med kraftige aluminiumslister som skrues på plass med rustfrie stålskruer som gjør at platene sitter svært godt fast i uvær.
 
Vi har siden 2004 veiledet våre kunder til rett valg av drivhus for dyrking. Du kan derfor trygt benytte deg av vår fagkunnskap!