Dyrke i drivhus

Dersom du ønsker å dyrke i drivhuset er det viktig å finne et drivhus som passer for ditt bruk. Selv om man skulle tro et drivhus er et drivhus kan vi i Hobbydrivhus forsikre deg om at dette ikke er tilfelle. Utformingen på drivhuset kan utgjøre store forskjeller når behovene er forskjellige. Ønsker du for eksempel å dyrke i midten av drivhuset i tillegg til på sidene er det ikke noe problem i våre drivhus, vi har en minimumsbredde på hele 285 cm selv på den rimeligste serien vår, og hele 313 cm på Deluxe og Royale seriene.
 
I vår nettbutikk finner du et rikelig utvalg av drivhus for deg som ønsker å dyrke grønnsaker eller planter. For oss er kvalitet et av de viktigste nøkkelordene når vi i Norge har et klima som krever litt mer. 
 
Du trenger ikke stor hage for å dyrke i drivhus
Med dagens løsninger av veggdrivhus kan så godt som alle dyrke i drivhus. I vårt sortiment finner du den lekre, rimelige og og moderne Solid veggdrivhus serien og den romslige og luksuriøse Royale Solvegg serien. Perfekt for deg som ønsker å plukke urter og tomater rett utenfor kjøkkendøren! 
 
Alle våre modeller er enkle å montere og klemmes fast med kraftige aluminiumslister som skrues på plass med rustfrie stålskruer som gjør at platene sitter svært godt fast i uvær.
 
Vi har siden 2004 veiledet våre kunder til rett valg av drivhus for dyrking. Du kan derfor trygt benytte deg av vår fagkunnskap!